Από τα Παγκρήτια Καλλιστεία στην κορυφή της Τηλεόρασης

  • Monday, 10 October 2016 09:42

Έπειτα από τη διάκριση τους στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, ο δρόμος της επιτυχίας άνοιξε διάπλατα για δυο πανέμορφα κορίτσια, όπου με την επιμονή χρόνων αλλά και με σωστές επιλογές κάνουν πλέον το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο λόγος για τη Miss Κρήτη 2009 & Β' Star Ελλάς 2010 Μαρία Τσαγκαράκη και τη Β' Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2013 Ιωάννα Μαλέσκου, όπου με τον δυναμισμό, την επιμονή αλλά και την υπομονή που τις διακατέχει, ανοίγουν τα φτερά τους στο χώρο της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη εστεμμένη Μαρία Τσαγκαράκη όπου έχει ιδιαίτερη αγάπη στα ήθη και στα έθιμα της κρητικής παράδοσης, θα παρουσιάζει μια λαογραφική εκπομπή με κρητικές μελωδίες που θα συνοδεύουν το ταξίδι στην παράδοση του τόπου μας μέσα από ένα σύγχρονο concept στην τηλεόραση Creta. Ο σεβασμός που έχει στις παραδόσεις του νησιού μας σε συνδυασμό με το μεράκι της για αυτές, θα της εξασφαλίσουν μια σίγουρη επιτυχία.

Η καινούργια σεζόν σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα για τη Β' Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2013 Ιωάννα Μαλέσκου, όπου θα είναι η νέα συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή “Καλό Μεσημέρι” της Κρήτη TV. Τα σταθερά της βήματα, οι σωστές επιλογές και οι προσεκτικές κινήσεις απέδωσαν καρπούς, με την Ιωάννα να κατακτά την κρητική τηλεόραση και να ομορφαίνει από τη νέα σεζόν τα μεσημέρια μας. Με δυνατή παρουσία αλλά και επαγγελματισμό είναι σίγουρο ότι θα δώσει το καλύτερο της εαυτό προσφέροντας το δικό της στίγμα στην μεσημεριανή ζώνη.

Μαρία και Ιωάννα σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!!!

miss kriti maria tsagkaraki parousiastria

miss kriti ioanna maleskou parousiastria

Miss Κρήτη 2017 - Backstage

www.misskriti.com

(C) 1979-2018 ΜissΚriti.com | Ιδιοκτησία Cretanart Productions

Πνευματικά δικαιώματα: όλες οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο ανήκουν στο www.misskriti.com