You are currently viewing Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το Casting  για τα Παγκρήτια Καλλιστεία

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το Casting για τα Παγκρήτια Καλλιστεία

Την ερχόμενη Παρασκευή 20/10 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Cristi Academy στο Ηράκλειο, το casting για την επιλογή των φιναλίστ του 43ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς!

Τα Παγκρήτια Καλλιστεία δίνουν για άλλη μία χρονιά την ευκαιρία σε νέες κοπέλες να ζήσουν την εμπειρία και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του θεάματος. Πέραν από τη μεγάλη προβολή που είθισται να προσφέρει ο διαγωνισμός, οι νικήτριες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια καλλιστεία αλλά και σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς.

Όπως κάθε χρόνο, οι φιναλίστ που θα επιλεγούν, θα ξεκινήσουν άμεσα προετοιμασία με μαθήματα κινησιοτεχνίας, φωτογραφίας και επαγγελματικής συμπεριφοράς. Η προετοιμασία αυτή θα διαρκέσει μέχρι το μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αρχές Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ανύπαντρες κοπέλες από 16 έως 26 ετών και διαμένουν στην Κρήτη τουλάχιστον τα δύο τελευταία έτη.

Για αιτήσεις επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο 2810-334506.

CASTING INFO:
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου / Ώρα: 16:00 – 18:00
Cristi Academy (Επιμενίδου 22, Ηράκλειο)
Πληροφορίες: 2810 334506

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/
Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wqjSFrbc2eo

Παραγωγή: Cretanart Productions

Αφήστε μια απάντηση