You are currently viewing Δύο Κρητικοπούλες στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς!

Δύο Κρητικοπούλες στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς!

Δύο Κρητικοπούλες, δύο δικά μας κορίτσια, η Ζωή Ασουμανάκη και η Ιωάννα Σκουλά εκπροσωπούν αυτή την περίοδο τη χώρα μας σε δύο από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς!

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Ασουμανάκη με καταγωγή από το Ρέθυμνο όπου ξεκίνησε από τα Παγκρήτια Καλλιστεία κατακτώντας τον τίτλο της Miss Κρήτη 2021 και στη συνέχεια τον τίτλο της Miss Ελλάς 2022, συμμετέχει στον 61ο Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss International 2023”, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Η Ζωή μετά από μία μεγάλη προετοιμασία εντός συνόρων, αναχωρεί για τη χώρα της Άπω Ανατολής στις 10 Οκτωβρίου, εκεί όπου θα συναντήσει άλλες 72 κοπέλες από όλο τον κόσμο ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Την ίδια στιγμή, στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, στο Ανόη, βρίσκετε εδώ και λίγες μέρες η ηρακλειώτισσα Miss Κρήτη Young 2021 και Miss Young Ελλάς 2022 Ιωάννα Σκουλά, η οποία συμμετέχει στον διαγωνισμό “Miss Grand International 2023” o οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου.

Η Ιωάννα η οποία απολαμβάνει ήδη αυτή τη μεγάλη εμπειρία, θα συναγωνιστεί άλλες 70 καλλονές από όλο τον κόσμο, με τη διαδικτυακή ψηφοφορία να έχει ξεκινήσει.

Να ευχηθούμε και στις δύο όμορφες Ελληνίδες καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση