You are currently viewing Αντίστροφη μέτρηση για τον 43ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς!  Το επόμενο Σάββατο 09 Δεκεμβρίου με παρουσιάστρια  την Κατερίνα Στικούδη ο μεγάλος Τελικός!

Αντίστροφη μέτρηση για τον 43ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς! Το επόμενο Σάββατο 09 Δεκεμβρίου με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη ο μεγάλος Τελικός!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διεξαγωγή των Παγκρήτιων Καλλιστείων και την ανάδειξη των ομορφότερων κοριτσιών του νησιού για το 2023!
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η αίθουσα δεξιώσεων Κήπος των Αισθήσεων στις Μαλάδες Ηρακλείου, φιλοξενεί για άλλη μια φορά τον μεγάλο Τελικό του 43ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς!

Μια βραδιά λάμψης και ομορφιάς, σε μια παραγωγή υπερθέαμα που έχει ετοιμάσει για άλλη μία χρονιά η εταιρεία παραγωγής του διαγωνισμού, Cretanart Productions.
Παρουσιάστρια και οικοδέσποινα θα είναι η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη, η οποία ξεκίνησε από τα πανελλήνια καλλιστεία ως Miss Ελλάς το 2005, ενώ πολλοί επώνυμοι από το χώρο του θεάματος θα είναι προσκεκλημένοι της παραγωγής, μεταξύ των οποίων ο γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς, η Miss International Greece Ζωή Ασουμανάκη, καθώς και όλες οι πρόσφατα εστεμμένες των Κρητικών Καλλιστείων.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 14 πανέμορφα κορίτσια από όλη την Κρήτη και διεκδικούν τους πολυπόθητους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2023 στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς για το νησί.

Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με βραδινές τουαλέτες του γνωστού σχεδιαστή Nik Alex, με μαγιό από τα Fms Stores, με υποδήματα από το Anastasia Shoes και κοσμήματα από τα κοσμηματοπωλεία Croesus. Τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις κοπέλες θα φροντίσει όπως πάντα το Κοντογιάννης Fashion Store.

Tην αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των κοριτσιών επιμελείται για ακόμη μία χρονιά το ινστιτούτο αισθητικής της Μικαέλας Λυπάκη, ενώ τα χτενίσματα θα αναλάβει και πάλι η ομάδα Aris Kalathakis Creative Team του. Το μακιγιάζ καθώς και η περιποίηση άκρων των κοριτσιών θα γίνει από το Gloss Beauty Lounge, ενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσφέρουν στις φιναλίστ το Opsis Clinical και η lash & brow expert Anna Star.

Η KYANA Professional Hair Products είναι για όγδοη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς! Μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ασημένιος Χορηγός είναι η Νο1 σχολή στα επαγγέλματα ομορφιάς Cristi Academy, η οποία εδώ και χρόνια φροντίζει για την εκπαίδευση των φιναλίστ, τόσο για τις χορογραφίες, όσο και για την κινησιοτεχνία τους.

Τον διαγωνισμό επίσης υποστηρίζουν το Studio Design Center, το Crispharmacy By Wolt της Χρυσής Καρτερή, τα οπτικά Λουλούδης, τα καλλυντικά VN Nano, τα S/M Χαλκιαδάκης, οι εταιρείες Hellasfone, Kristalwave, Πυρεξέλιξη και Webnestors, η Kalathakis Events, η AV Safe Transfer, η Scorpion Security, το Marin Hotel, το Arenaria Wedding, το Veranda Café και το πιο in στέκι της πόλης The Fifty.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Skai Κρήτης 92.1, Love Radio Κρήτης 102.8, Up 92.9, Super 90.4, Central 103.3, Dream 90.7, Star 97.7, Easy 93.2, Magic 98.2, Original 94.4, , Ήχος 94.2, Fly 95.9, Ερωτόκριτος 87.9, Style 100, Melody 88, Creta24.gr, Rethnea.gr , Endospolis.gr, Entercity.gr, Best Magazine.

Τη φωτογραφική κάλυψη όλης της διοργάνωσης έχει αναλάβει και φέτος ο γνωστός φωτογράφος Τάκης Δρόσος, τη μουσική κάλυψη ο dj Νίκος Ρηγάκης, ενώ η σχολή χορού Infinity Dance Project θα πλαισιώσει την εκδήλωση με εντυπωσιακά χορευτικά.

Η βραδιά θα μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα σε μαγνητοσκόπηση από την Παγκρήτια Τηλεόραση Creta με αποκλειστικό τηλεοπτικό χορηγό τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει κράτηση στο 2810 287875 με την τιμή εισόδου να είναι στα 15 ευρώ χωρίς ποτό.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:
43ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς “Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Young 2023”
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου l Κήπος των Αισθήσεων l Μαλάδες Ηρακλείου
Παρουσίαση: Κατερίνα Στικούδη
Ώρα προσέλευσης κοινού 20:00 – Ώρα έναρξης 21:00
Γενική είσοδος 15 ευρώ χωρίς ποτό l Προπώληση εισιτηρίων: Cristi Academy
Τηλ. Κρατήσεων: 2810 287875

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GcS8JRlrId8
Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/
Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/
Website: www.misskriti.com

Παραγωγή: Cretanart Productions

Αφήστε μια απάντηση