You are currently viewing Νικήτρια η 19χρονη Νταϊάνα Τζίνι σε άλλον ένα εντυπωσιακό τελικό των Παγκρήτιων Καλλιστείων!

Νικήτρια η 19χρονη Νταϊάνα Τζίνι σε άλλον ένα εντυπωσιακό τελικό των Παγκρήτιων Καλλιστείων!

Άλλος ένας λαμπερός τελικός για τα Παγκρήτια Καλλιστεία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα “Κήπος των Αισθήσεων” στο Ηράκλειο, που φαίνεται να αγκαλιάζει τον θεσμό, όπου αναδείχθηκαν οι πέντε ομορφότερες Κρητικοπούλες για το 2023!

Μάλιστα φέτος λόγω του μεγάλου συναγωνισμού των φιναλίστ δόθηκε ένας extra τίτλος, εκείνος της Γ’ Αναπληρωματικής Miss Κρήτη!

Τον τίτλο της Miss Κρήτη για το 2023 κατέκτησε η 19χρονη Νταϊάνα Τζίνι από το Ηράκλειο, Α’ Αναπληρωματική αναδείχθηκε η Ελευθερία Τζιρβελάκη 20 ετών από την Ιεράπετρα, Β’ Αναπληρωματική η 26χρονη Χανιώτισσα Αιμιλία Κουκλάκη και Γ’ Αναπληρωματική η Γιώτα Αντωνοπούλου 20 ετών επίσης από την Ιεράπετρα. Τον τίτλο της Miss Κρήτη Young 2023 κατέκτησε η Ηρακλειώτισσα Γεωργία Πατραμάνη 14 ετών.

Την βραδιά παρουσίασε η πολυτάλαντη και εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη, η οποία εντυπωσίασε με την ενέργεια και τον επαγγελματισμό της πάνω στην σκηνή! Εκτός από την εξαιρετική οικοδέσποινα όμως την παράσταση έκλεψε με το γνωστό χιούμορ του και ο διάσημος hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς, οποίος ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής!

Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Κρίστι Κρανά, ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στην Ελλάδα και των σχολών Cristi Models, η Miss International Greece Ζωή Ασουμανάκη, φυσικά οι περυσινές εστεμμένες των Παγκρήτιων Καλλιστείων αλλά και πολλές ακόμα προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και της ομορφιάς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα 14 πανέμορφα κορίτσια να ανεβαίνουν στη σκηνή με μαγιό από τα Fms Stores και στην συνέχεια με βραδινές τουαλέτες του γνωστού σχεδιαστή Nik Alex, με υποδήματα από το κατάστημα Anastasia Shoes και κοσμήματα από τα καταστήματα Croesus. Τις εμφανίσεις των αγοριών που συνόδευσαν τις κοπέλες, φρόντισε το Κοντογιάννης Fashion Store.

Την αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των φιναλίστ επιμελήθηκε για ακόμη μία χρονιά το ινστιτούτο αισθητικής της Μικαέλας Λυπάκη, ενώ τα χτενίσματα ο Aris Kalathakis creative team. Το μακιγιάζ καθώς και η περιποίηση άκρων έγινε από το Gloss Beauty & Lounge, ενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσέφεραν στις φιναλίστ το Opsis Clinical και η lash & brow expert Anna Star.

Η KYANA Professional Hair Products ήταν για έβδομη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς και Ασημένιος Χορηγός η Cristi Academy, η οποία φρόντισε όπως κάθε χρόνο για τη βασική προετοιμασία και εκπαίδευση των φιναλίστ.

Τον διαγωνισμό επίσης υποστηρίξαν το Studio Design Center, το Crispharmacy By Wolt της Χρυσής Καρτερή, τα οπτικά Λουλούδης, τα καλλυντικά VN Nano, τα S/M Χαλκιαδάκης, οι εταιρείες Hellasfone, Kristalwave, Πυρεξέλιξη και Webnestors, η Kalathakis Events, η AV Safe Transfer, η Classic Wedding Cars, η Scorpion Security, το Marin Hotel, το Arenaria Wedding, το Veranda Café και το εστιατόριο The Fifty.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Skai Κρήτης 92.1, Love Radio Κρήτης 102.8, Up 92.9, Super 90.4, Central 103.3, Dream 90.7, Star 97.7, Easy 93.2, Magic 98.2, Original 94.4, , Ήχος 94.2, Fly 95.9, Ερωτόκριτος 87.9, Style 100, Melody 88, Creta24.gr, Rethnea.gr, Endospolis.gr, Entercity.gr, Best Magazine.

Τη φωτογραφική κάλυψη όλης της διοργάνωσης ανέλαβε και φέτος ο γνωστός και καταξιωμένος φωτογράφος Τάκης Δρόσος, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο Λευτέρης Πλατάκης και ο Νίκος Ρηγάκης. Τη βραδιά πλαισίωσε η σχολή χορού Infinity dance project με εντυπωσιακές χορογραφίες!

Τον μεγάλο τελικό του 43ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς θα έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές να τον παρακολουθήσουν σε επανάληψη το ερχόμενη Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 10:15 το βράδυ από την Τηλεόραση Creta, με αποκλειστικό τηλεοπτικό χορηγό την Συνεταιριστική τράπεζα Χανίων. Την Κυριακή το βράδυ στις 21:15 θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή με πλάνα από τα backstage και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η εταιρεία παραγωγής Cretanart Productions ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν και φέτος στην διεξαγωγή του διαγωνισμού και ανανεώνει το ραντεβού της για του χρόνου, αναδεικνύοντας πάντα την απόλυτη Κρητική γυναικεία ομορφιά, μέσα από τα Παγκρήτια καλλιστεία “MISS ΚΡΗΤΗ”!

Φωτορεπορτάζ: Τάκης Δρόσος

Παραγωγή: Cretanart Productions

Αφήστε μια απάντηση