Για τα Miss Intercontinental αναχώρησε η Α' Αναπλ. Miss Κρήτη 2013 Featured

  • Τετάρτη, 26 November 2014 09:40

Η Α' Αναπλ. Miss Κρήτη 2013 Ελισσάβετ Γεωργάκη αναχώρησε για το Βερολίνο προκειμένου να συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό Miss Intercontinental 2014, ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών όπου εστεμμένη του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς εκπροσωπεί την χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό.

Οι διοργανωτές επέλεξαν φέτος ο τελικός του διαγωνισμού να διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας όπου 60 περίπου καλλονές από όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Miss Intercontinental 2014.

H νικήτρια θα εξασφαλίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο με μεγάλο γερμανικό πρακτορείο, συμμετοχή στις διασημότερες πασαρέλες της Ευρώπης καθώς και δώρα μεγάλης αξίας.

Η Ελισσάβετ θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό με παραδοσιακή τουαλέτα από τον οίκο νυφικών Λαμπράκης, με βραδινή τουαλέτα από το κατάστημα Mara και με μαγιό. Η Cristi Academy στο Ηράκλειο ανέλαβε την προετοιμασία της ενώ τις υπηρεσίες του προσέφερε και το κέντρο αισθητικής Lumina.

Ο διοργανωτής του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς κ. Γιώργος Ασαργιωτάκης και ο αντιπρόσωπος του διαγωνισμού Miss Intercontinental στην Ελλάδα και διοργανωτής των Ελληνικών Καλλιστείων Σταρ Ελλάς, Βασίλης Πρεβελάκης, εύχονται στην Ελισσάβετ καλή επιτυχία.

http://missintercontinental.de/contest/index.php/contestants?id=186

https://www.facebook.com/worldbeautyorganization

4 4

Miss Κρήτη 2019 - Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

www.misskriti.com

(C) 1979-2019 ΜissΚriti.com | Ιδιοκτησία Cretanart Productions

Πνευματικά δικαιώματα: όλες οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο ανήκουν στο www.misskriti.com