Η Miss Κρήτη 2013 στον διεθνή διαγωνισμό Miss Intercontinental 2013 Featured

  • Τρίτη, 17 December 2013 10:39

Για άλλη μια χρονιά η χώρα μας πρόκειται να δώσει το παρόν στον διεθνή διαγωνισμό Miss Intercontinental στον οποίο η ελληνική ομορφιά διαγωνίζεται παραδοσιακά κάθε χρόνο.

Φέτος η Ελληνική συμμετοχή θα έχει χρώμα Κρήτης μια και φέτος επιλέχθηκε η 19χρονη Miss Κρήτη 2013 Σοφία Γαλανάκη για να μας αντιπροσωπεύσει σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση ομορφιάς.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται σε ευρωπαϊκό έδαφος και η όμορφη εστεμμένη έχει ήδη αναχωρήσει στις 3 Δεκεμβρίου για τη Γερμανία.

Οι υποψήφιες από όλο τον κόσμο πρόκειται να συναντηθούν αρχικά στο Βερολίνο, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στη Φρανκφούρτη.

Εκεί, θα ξεναγηθούν αλλά και θα φωτογραφηθούν για τις ανάγκες του διαγωνισμού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στο τελευταίο τους προορισμό στο Μαγδεβούργο προκειμένου να ξεκινήσουν τις πρόβες μέχρι τη μέρα του μεγάλου τελικού στις 14 Δεκεμβρίου.

Η Σοφία κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς το 2013. Μετά την εκλογή της, η Σοφία ξεκίνησε αμέσως τις προετοιμασίες για τον Παγκόσμιο αυτό Διαγωνισμό Ομορφιάς, αφού σύμφωνα με τους διοργανωτές οι υποψήφιες θα κριθούν από τρεις κυρίως εμφανίσεις: με μαγιό, με τουαλέτα και με εθνική στολή.

Η Miss Κρήτη 2013 επέλεξε η βραδινή της τουαλέτα να είναι της εταιρίας Ratt από το κατάστημα Bonza, ενώ την παραδοσιακή τουαλέτα την επέλεξε από τον Οίκο Νυφικών Λαμπράκης από το Ηρακλείου Κρήτης.

Σημαντική όμως θα είναι και η προσωπική συνέντευξη κάθε υποψήφιας, πριν η κριτική επιτροπή επιλέξει τη φετινή νικήτρια. Η Daniela Maldonado από τη Βενεζουέλα πρόκειται να στέψει τη διάδοχό της.

Για την ιστορία πρέπει να πούμε ότι στον διαγωνισμό αυτό η χώρα μας συμμετέχει πάνω από 15 χρόνια με μεγάλες επιτυχίες όπως αυτή της Αντωνίας Καλιμούκου το 2007.

Όλοι μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Σοφία.

http://missintercontinental.de/contest/

MCH 5647

Miss Κρήτη 2019 - Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

www.misskriti.com

(C) 1979-2019 ΜissΚriti.com | Ιδιοκτησία Cretanart Productions

Πνευματικά δικαιώματα: όλες οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο ανήκουν στο www.misskriti.com