Στο Φαιστός Palace ο 2ος Προκριματικός

Την Παρασκευή 15 Μαΐου στο ΦΑΙΣΤΟΣ Palace στις Μοίρες θα πραγματοποιηθεί ο Β΄ προκριματικός γύρος. Oι 26 διαγωνιζόμενες θα βρίσκονται από μέρα πριν στην περιοχή της Μεσσαράς.

Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, ενώ guest star θα είναι η Miss Κρήτη 2008 Ειρήνη Πετρουλάκη, η οποία να υπενθυμίσουμε ότι κατάγεται από την πόλη των Μοιρών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα καταστήματα: γυναικείο ντύσιμο Αθηνά, νυφικά Casa Di Sposa, μαγιό All Weather, οπτικά Τζωρτζάκης, μακιγιάζ Lipstick και χτενίσματα από το Stella’s studio coiffures.

Χορηγοί είναι: café Motivo, η Media Strom Kουτσοδόντης Πέτρος, το ανθοπωλείο Αυλαία, τα βεγγαλικά Χουστουλάκης, η ψαροταβέρνα Πέλαγος, το Glaros hotel και η εταιρία Xριστοφορακης.

Xορηγοί επικοινωνίας είναι η τηλεόραση Creta, η εφημερίδα Πατρίς, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Melody 98.7 και Eρωτόκριτος 87,9 καθώς και ο διαδυκτιακός κόμβος του entercity.gr.

Συνεργάτες και συντελεστές της παραγωγής είναι: η διεθνής ακαδημία χορού Υo Βailo dance club, η φωτογράφος Ζένια Δρόσου, ο οπερατέρ Γιώργος Νιργιανάκης και οι εταιρίες AK Vibes, Planet Media, Aegean Wave, Unique Promotions και Peppermill.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι το κατάστημα γυναικείων ρούχων Αθηνά.

Όπως συνηθίζετε, οι υποψήφιες θα διαμείνουν στην πόλη των Μοιρών για 2 ημέρες, όπου την Πέμπτη θα δοθεί ένα Party προς τιμήν τους στο café Motivo.

Συνεργάτης της εκδήλωσης είναι η εταιρεία DS & Partners.
Οργάνωση παραγωγής: Cretanart Productions

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 28920-29083
Ώρα προσέλευσης κοινού 21:30

poster moires

Miss Κρήτη 2018 - Backstage

www.misskriti.com

(C) 1979-2019 ΜissΚriti.com | Ιδιοκτησία Cretanart Productions

Πνευματικά δικαιώματα: όλες οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο ανήκουν στο www.misskriti.com