Ανοίγει η αυλαία για τον 29ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς

Η αυλαία του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς ανοίγει με τον πρώτο από τους τέσσερις προκριματικούς διαγωνισμούς που θα διεξαχθούν σε όλη την Κρήτη.

Οι 24 πανέμορφες κοπέλες, μετά από μια εντατική προετοιμασία αναχωρούν στις 8 Φεβρουαρίου για την Ιεράπετρα, όπου θα παραμείνουν για δύο ημέρες, δίνοντας έναν άλλο αέρα στην ζωή της πόλης.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλαμβάνει επισκέψεις στα διάφορα καταστήματα που συμμετέχουν, τηλεοπτικά γυρίσματα, φωτογραφίσεις, event, κ.α.

Η δεύτερη μέρα θα συνεχιστεί με την προετοιμασία των υποψηφίων για τον πρώτο προκριματικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, στο Artica Cafe, στο κέντρο της πόλης.

Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει η Miss Υδρόγειος 2003 Λίλα Καρακιτσάκη ενώ guest star θα είναι η Miss Κρήτη 2006 Ελευθερία Σωκιανού.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Del Conca - Χουλάκη ο.ε ενώ τα καταστήματα που συμμετέχουν είναι: Glamour, All Weather, Health & Sports, Accessories, Όραση, Κόμη και Belle Hellene.

Χορηγοί είναι: Lakis gym, Kakkos bay hotel, Electronet, εστιατόριο Kονάκι, s/m Αριάδνη, πρατήριο Ρουμπάκης, φυτώρια Τάσος Αγγελάκης, Home Ιnterior Felia, Privilege club και χορηγοί επικοινωνίας ο Club fm 93,7 και ο Ηχώ fm 99,8.

Η επόμενη στάση των υποψηφίων θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο στις 16 και 17 Φεβρουαρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος προκριματικός διαγωνισμός.

MISS ΚΡΗΤΗ 2007 7

Miss Κρήτη 2018 - Ανασκόπηση της βραδιάς

www.misskriti.com

(C) 1979-2018 ΜissΚriti.com | Ιδιοκτησία Cretanart Productions

Πνευματικά δικαιώματα: όλες οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο ανήκουν στο www.misskriti.com